Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto 20:17, 24 Sty 2012 Temat postu: Jak zabarwiać kanarka bez sztucznych barwnikow.? |
|
|
Dla mnie te barwniki to jest trucizna.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kuba
Aktywista
Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 683
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 19 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Stronie Śląskie Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Wto 20:38, 24 Sty 2012 Temat postu: |
|
|
Zależny, na jaki kolor. Pomarańczowy to marchew i słodka papryka, żółty to dużo zieleniny. Wszystko działa szczególnie w okresie pierzenia. Jednakże dzisiejsze barwniki to po prostu koncentrat z barwników naturalnych i nie są trujące...
Napisz na jaki kolor to napisze coś więcej.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Śro 13:26, 25 Sty 2012 Temat postu: |
|
|
no np. czerwone izabele lub kasztany czerono czarne ? to za dawa sie marchwi to wiem ale marchew barwi na pomarańczowo. Mylałaem nad burakiem ale nie wiem czy to nie zaszkodzi...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 11:42, 02 Lut 2012 Temat postu: |
|
|
Ponoć Izabele czerwoną barwi się marchewką ze słodką papryką,wtedy jest bardziej czerwona:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
kuba
Aktywista
Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 683
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 19 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Stronie Śląskie Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Czw 15:21, 02 Lut 2012 Temat postu: |
|
|
Dokładnie! Jest to jeden z wielu barwników. Za to ogórek wpływa pozytywnie na jakość i intensywność upierzenia.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|